Venbilder

 

 

 

På  bloggen The Beauty Confession kan man jämföra hur varmtonade och kalltonade vener ser ut.

Image  Image

Dessa två bilder ska alltså visa blåa och gröna vener. Jag tycker inte det verkar som att själva venerna har olika färger – det är huden omkring dem som är olika. Flickan till vänster har mycket rosa i sin hy, då ser ådrorna blåare ut. Man ser att hennes hud är ljus med många fräknar.Flickan till höger har en jämnare hy, som däremot är mycket gulare  och venerna blir därför lite grönare, men de har fortfarande mycket blått i sig. Jag skulle säga att den blå färgen ser ljusblå ut, och är en kallare blå,  men att även den har grönt i sig. Den ”gröna” färgen ser mer turkos ut, lite varmare blå bara.

Färgen dom kallar ”blå” kan man säga drar mer åt lila, och den ”gröna” är mera turkos, alltså även något blå. Man kan då fråga sig – inte om ådrorna är blåa eller gröna – utan snarare om de drar åt lila eller turkos.

….. säger att en kall ton  kan utmärkas av många fräknar. Jag har läst att det är varma årstider som har fräknar, Vårar och Höstar.

Här ser man det ännu bättre. Den här bilden från…………. De kalla, ”blåa” venerna drar mot lila. De varma ”gröna” mot turkos.

Från Favim.com : Avgjort Blåa ådror.

a

 

a

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s